27 augustus 2023 - Natasja en Maurice

Locatie: Privétuin in Baarlo
Foto credits: Nadine van Mierlo fotografie

Lieve Sophie, hierbij een bedankje van ons omdat wij zo genoten hebben ( en we zijn nog steeds aan het genieten) van onze mooie dag. We zullen het nooit meer vergeten. Mede dankzij jou was het een prachtige liefdesceremonie en een fantastische dag! We zijn blij met jou!! Liefs

18 augustus 2023 - Martine en Hein

Locatie: Klooster Bethlehem Haren  
Foto credits: Alette Fotografie

Lieve Sophie, Wow, wat hebben wij een geweldige dag gehad! En mede dankzij jou een fantastische ceremonie! Natuurlijk met een lach en, door het verlies van een dierbare, een traan van ons, maar wat heb je er een prachtig verhaal van gemaakt. Je bent een leuke, spontane en gezellige vrouw die er echt een feestje van heeft gemaakt! Nogmaals dank je wel... Liefs
28 mei 2022 - Willeke en Marijn

Locatie: Partycentrum Van Haandel, Erp  
Foto credits: Erna Verhoeven

Renewal of vows: Op 28 mei vierden we samen ons 25 jarig huwelijk. Een mooi moment om eens terug te blikken en elkaar opnieuw onze huwelijks geloften te doen. Sophie heeft ons perfect begeleid in dit voor ons nieuw en spannend proces. Met de nodige dosis humor, doortastendheid en juiste accenten heeft ze gezorgd voor een fantastische start van een grandioos feest. Sophie nogmaals ontzettend bedankt voor dit mooie moment, we gaan dit niet meer vergeten !

Marijn en Willeke

7 augustus 2021 - Senja & Jordy

Locatie: Klooster Bethlehem Haren  
Foto credits: Jeroen Savelkous

Wauw! Die lieve Sophie heeft een prachtige ceremonie verzorgd. Alle gasten inclusief onszelf hebben wat traantjes gelaten. We hebben enorm genoten van haar warme en mooie ceremonie. Zij heeft flink de moeite genomen om ons liefdesverhaal goed te verwoorden.

Vele aanwezigen hebben ons (dus eigenlijk Sophie) gecomplimenteerd over de keuze van onze BABS (de Liefdesbezegelaar). Dat zegt wel genoeg!


10 juli 2021 - Elaine & Maikel

Locatie: Klooster Bethlehem Haren  
Foto credits: Platimo Bruidsfotografie

Sophie is een echte aanrader. Al vanaf ons eerste telefoongesprek wisten we het zeker! Sophie wordt onze Liefdesbezegelaar! Na een fijn gesprek bij ons thuis in de keuken heeft ze onze gasten en ons versteld doen staan met haar kennis over ons liefdespad. Echt een fantastische dag gehad mede door de fijne toespraak van Sophie. Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen. Ook is ze bij veel van onze gasten opgevallen, in positieve zin uiteraard. Wij zijn jou erg dankbaar Sophie. Keep up the good work! Liefs Maikel en Elaine
22 september 2020 - Annelotte & Jochen

Locatie: Klooster Bethlehem Haren  
Foto credits: Flexmi

Vorig jaar zijn wij opzoek gegaan naar een locatie voor ons huwelijk. Wij kwamen uiteindelijk uit bij het Klooster Bethlehem. Hier was een opendag en daar was Sophie! Wat een energie en overtuigingskracht had deze vrouw. Het contact voelde gelijk vertrouwd. We waren overtuigd, wij willen trouwen in Klooster Bethlehem en Sophie mag het doen ! Geen twijfel over mogelijk.

De klik was er meteen en het contact was meteen heel persoonlijk. Sophie heeft het gehele jaar met ons contact gehouden. Vroeg ons regelmatig hoe het ging en hielp ons genieten van alle voorbereidingen. Sophie kwam uiteindelijk bij ons thuis in Rotterdam om ons te interviewen voor de speech. Het was een fijn natuurlijk gesprek wat erg vertrouwd aanvoelde. We hebben heel ons verhaal kunnen doen, wat Sophie erg goed op papier heeft weten te zetten.

Tijdens de ceremonie heeft Sophie ons verhaal prachtig overgebracht. Onze familie vond de ceremonie net een sprookje. Sophie heeft daarin bijgedragen met haar energie, enthousiasme, ideeën voor de ceremonie en het overbrengen van ons liefdesverhaal. Haar streven was om de beste Babs van Brabant te worden. Wij denken dat zij dit al is!

24 december 2020 - Dolores & Maikel

Locatie: Klooster Bethlehem Haren  
Foto credits: Flexmi

Op 24 december heeft lieve Sophie onze liefde bezegeld tijdens een echte kerstbruiloft. Ondanks het coronatijdperk waarin we leven en het beperkte aantal gasten heeft Sophie een geweldige ceremonie neer weten te zetten met een lach én een traan. Sophie neemt de tijd voor je en zorgt dat de ceremonie helemaal naar wens verloopt. Ze is lief, spontaan, meedenkend en heeft een hele leuke dosis humor! Wanneer je een ceremonie om nooit meer te vergeten wenst, dan moet je hoe dan ook bij De Liefdesbezegelaar zijn nogmaals bedankt Sophie! Liefs Mr. & Mrs. Snoeks
30 mei 2019 - Monique & Mark

Locatie: Privé locatie te Beek en Donk
Foto credits: Ilse Moonen Fotografie

Op 30 mei zijn wij getrouwd in de tuin van het ouderlijke huis. We hebben een soort van samengesteld gezin en hebben altijd gezegd dat de ceremonie het belangrijkste deel van de dag moest worden. We wilden een echte gezinsviering, waarin ook de kinderen een mooie rol vervulden. We vonden De Liefdesbezegelaar hier de perfecte persoon voor. Zij neemt alle tijd voor je en ondersteunt waar nodig. Je krijgt de mogelijkheid om het verhaal zó te maken dat het helemaal bij je past. Als verrassing hadden de kinderen samen met haar in het geheim een tekst voorbereid. Erg leuk. Sophie heeft ons begeleid om er een prachtige ceremonie van te maken, precies zoals wij het voor ogen hadden en afgestemd op ons gezin en onze relatie .
De complimenten die we hebben gekregen spreken voor zich: "een onvergetelijke ceremonie", "ontroerend", "persoonlijk en indrukwekkend", "als je er niet bij was heb je echt iets gemist", "het was net een sprookje" en "de mooiste ceremonie ooit".

Dank je wel voor een huwelijksceremonie die we altijd zullen herinneren!....en onze gasten ook!
18 mei 2019 - Dinette & Ton

Locatie: De Lunterse Boer Lunteren
Foto credits: Mandy van de Pol Fotografie

Wij hadden vanaf moment 1 een klik met jou.
De gesprekken waren heel gezellig, vertrouwd en open.
Je hebt ons verhaal perfect op papier gezet en op de dag zelf goed verwoord met een flinke dosis humor die de gasten niet verwacht hadden. Een verhaal met leuke, humoristische en emotionele woorden! Chapeau.

Wij kregen alleen maar positieve reacties over de ceremonie.
Je had vooraf ook diverse tips die de ceremonie waardevoller hebben gemaakt. Te denken aan het applaus bij binnenkomst van de bruidegom en het neerleggen van een roos bij de ontstoken kaars. Ook het tasje met attenties, superlief! De hele speech netjes ingebonden erbij, fijn om te bewaren en later weer eens in te zien.

8 september 2018 - Karlijn & André

Locatie: Klooster Bethlehem Haren

Ken je dat, liefde op het eerste gezicht? Zo ging dat bij ons toen wij Sophie voor het eerst zagen. Een leuke, spontane vrouw, die kan de sfeer creëren die we zoeken voor onze ceremonie! Sophie heeft deze gedachte meer dan waar gemaakt! Samen hebben we er onze speech van gemaakt. Sophie heeft het enorm goed opgepakt toen we met aanpassingen kwamen, ze bleef benadrukken dat het voor ons goed moest voelen en deze speech was helemaal naar onze wens. We hebben zo ongelooflijk veel complimenten gekregen over de ceremonie en Sophie, het was een mooie mix van onze verhalen, onze vows en Sophie haar persoonlijke touch. Wij zijn Sophie erg dankbaar voor haar bijdrage aan een onvergetelijke herinnering!


22 juni 2018 - Maritgen & Steven

Locatie: Klooster Bethlehem Haren
Foto credits: Mooibelicht trouwreportages

Voor ons huwelijk in Klooster Bethlehem hebben we Sophie gevraagd de ceremonie te leiden. Dit was voor ons een best spannende keuze, want we wisten dat dit bepalend zou zijn voor hoe de ceremonie zou verlopen. Tijdens ons eerste telefoongesprek wisten we het al zeker, Sophie gaat het doen! Door haar enthousiasme, haar goede ideeën, maar juist ook de ruimte die ze geeft om de ceremonie zelf in te vullen werden wij zelf ook steeds enthousiaster tijdens de voorbereidingen. In de aanloop naar de grote dag heeft ze ons uitgebreid gesproken en de speech is daardoor heel persoonlijk geworden. Ook heeft ze ons gestimuleerd om live muziek te regelen tijdens de dienst en aangemoedigd om persoonlijke geloften naar elkaar uit te spreken. Dit zijn nu juist de 2 zaken die wij terugkijkend als hoogtepunten van de ceremonie zien! Sophie heeft ons het vertrouwen gegeven dat alles goed zou komen, en heeft dit op de dag zelf dubbel & dwars bewezen. Naderhand kregen we ook van onze gasten nog veel leuke reacties over de manier waarop Sophie de ceremonie heeft begeleid. Sophie, bedankt!

7 juli 2017 - Ivonne & Pim

Locatie: Buitenhuys Best
Foto credits: Elinoor Veldman Photography

Vanaf de eerste kennismaking met Sophie wisten we het direct.
Deze vrouw gaat onze bruiloft de WOW factor geven. En niks was minder waar!
De betrokkenheid van Sophie bij de voorbereidingen is geweldig. Ze mailt, appt en
komt langs. Ze laat niks aan het toeval over en straalt uit dat ze gemaakt is voor dit werk. Ze neemt alle tijd om tijdens haar bezoek de verhalen aan te horen waarna ze niet veel later een perfecte toespraak opstuurt. Tijdens de dag staat ze natuurlijk te vertellen en iedereen hangt aan haar lippen.

Wij zijn zo blij dat Sophie onze ceremonie heeft gedaan! Vergeet de standaard BABS vanuit de gemeente en ga voor een persoonlijke touch.
Je trouwt tenslotte maar één keer!\


1 juli 2017 - Yvonne & Maarten
Locatie: de Moorselse Hoeve, Lierop

Sophie heeft onze bruiloft een extra leuk en persoonlijk tintje gegeven. Tijdens een lange en gezellige avond heeft Sophie vooraf uitgebreid ons huwelijk met ons voorbereid. Ze heeft ons uitgedaagd persoonlijke vows te schrijven, iets wat we vooraf eigenlijk niet van plan waren. Daar zijn we nu erg blij mee, want achteraf waren dat de momenten die ons het meest zijn bij gebleven. Ze heeft de ceremonie serieus, professioneel en met een lach en een traan voor ons begeleid.


Sophie is een lief mens met een warme persoonlijkheid, die op een speciaal moment de perfecte balans vindt tussen een serieuze noot en een grappige anekdote. Als ook jullie op zoek zijn naar iemand die jullie speciale moment op een leuke manier kan begeleiden: bel Sophie!


Dankje Sophie voor de mooie herinnering die je ons gegeven hebt!

11 juni 2017 - Daniele & Oscar
Locatie: Kasteel Henkenshage Sint-oedenrode

Tijdens een gezellige bijeenkomst hebben wij ons verhaal verteld. Goedlachse Sophie notuleert enthousiast. Een gezellige avond! Wij vonden het zeer prettig haar verhaal van te voren door te mogen lezen. Het bleek een mooi samenhangend verhaal te zijn. Niets gemaakt maar gewoon oprecht leuk! Op de dag zelf was Sophie ruim van te voren aanwezig...altijd fijn voor zenuwachtige bruiden.

Tijdens de ceremonie deed ze haar verhaal heel spontaan. Iedereen hing aan haar lippen. Hier en daar een grapje er doorheen....erg leuk!! Tijdens onze ceremonie ging het plots regenen waardoor Sophie moest improviseren. Het tafeltje waaraan getekend moest worden werd nat. Zij schakelde snel naar een passende oplossing. Fijn!!

Sophie heeft een sympathiek en open karakter en iedereen loopt met haar weg. We zijn erg blij dat we voor haar hebben gekozen en wij raden het iedereen aan om met haar in zee te gaan.

Dikke knuffels van ons...wij wensen je alle succes toe als de Liefdesbezegelaar!!!!

29 mei 2016 - Suzanne & Sander Locatie: privé tuin

Sophie heeft onze “renewal of the vows” begeleid bij ons 10-jarig huwelijk. We waren er niet zo serieus over maar Sophie bereidde het geheel met veel humor, warmte en gedegen vragen voor.

Dit alles zorgde er voor dat tijdens de ceremonie het toch heel officieel voelde. Sophie is een zeer warm persoon met een prachtige presence: Heel duidelijk leidend zonder de voorgrond op te eisen.

Onze liefde werd oprecht gevierd! Dank je wel lieve Sophie dat je ons dit cadeau hebt gegeven.